Kjøpsvilkår

Foretaksinformasjon:

På Nordmanns Vis, Org. nr 976 713 710   MVA
Slalåmveien 54, 1350 Lommedalen
Tlf. 93035974, Epost: kirsti@norvis.no

Produktinformasjon:

Norvis-produktene er laget på bakgrunn av Kirstis erfaringer gjennom et langt og aktivt friluftsliv hvor arenaene har vært skog, høyfjell, bre og hav. Produktene er fri for parabener og andre syntetiske tilsetningsstoffer. Solproduktene gir naturlig beskyttelse via et fysisk filter basert på mineralet titan. Solfilteret beskytter mot UVA- og UVB-stråler og det forringes heller ikke over tid, slik som kremer med kjemiske filtre gjør. Både Solkremen (lotion) og Sol, Vær & Vind (salve) lages i faktor 12 og 20. Norvis bruker oljer fra viltvoksende eller økologisk dyrkete planter. Norvis lar huden din puste, noe som er viktig når du er i aktivitet. Kremer som inneholder vaselin eller parafinolje blir liggende som en hinne utenpå huden og hindrer overskuddsvarme i å fordampe. Salvene inneholder IKKE vann og er derfor ikke tilsatt noen form for konservering. Kremene inneholder vann og er derfor konservert med natriumbenzoat eller benzylalkohol. Ingen Norvis-produkter eller råvarer er testet på dyr! Alle produktene lages i små serier og de er dermed alltid ferske. Norvis er økologiske produkter!

Forehold:
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel.

Salgs- og leveringsbetingelser:
Kunder får en ordrebekreftelse på epost automatisk når de handler i vår nettbutikk. Hvis du ikke mottar bekreftelse innen 4 dager, ta kontakt med oss.

Betaling:
Betaling foregår via faktura som sendes med varene etter at kjøpet er foretatt i nettbutikken. Faktura betales ved varenes ankomst.

Reklamasjon:
Dersom det foreligger en mangel eller feil ved varen, send oss en e-post til oss med beskrivelse av hva som er feil og vi vil hjelpe deg. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp.

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettskjema: se link

Du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettskjemaet.

Meny

Norvis