Ambassadører

Liv Arnesen

Jeg har brukt kuldesalven fra Norvis siden 1994. Den bruker jeg i Arktis, Antarktis, Himalaya, norske
fjell og på kalde dager i marka. Etterhvert har jeg også blitt kjent med de andre kremene, og fordi alle
Norvis-produktene er laget med naturlige ingredienser, trekker de inn i huden i stedet for å legge seg utenpå. Dette er spesielt viktig for Kuldesalven. Anbefales!

Marit Nore

Kiter, instruktør, journalist og toppturentusiast som driver kitecampene til Lapoint over hele verden, fra fjellene på Haukeliseter til tropene i Zanzibar.

Jeg tilbringer året rundt ved fjell og i hav, og ofte i røffe værforhold. Det er viktig å beskytte huden mot kulde, sol og vær, og å gi den fuktighet når jeg kommer inn igjen i varmen. Mange av kremene i butikken inneholder ingredienser jeg ikke en gang vet hva er. Norvis sine produkter er laget av naturlige og økologiske ingredienser, og de er utrolig lette og gode på huden, uten å tørke den ut. 

Sol Kvavik Idland

Jobber fulltid som guide med lidenskap for vinterfjellet og havkajakk.

Norvis står som et eget punkt på pakkelisten min for alle turer. Men når sibirkulden traff meg på fjellskitur gjennom Børgefjell, var jeg glad for at kuldesalven lå i sidelomma. Samt skituren over Jostedalsbreen i mai mnd. Når du står på Norges tak i steikende sol, som brenner det som kunne brenne, er det fint å kunne kline til med blokk. Eller når turvennen din har en vond skulder, etter 14 dager med tung pulk og stavtak som tærer på kroppen. En massasje med muskelbalsam, løsner opp og gjør vidunder. Ta vare på kroppen din, du har bare en.

Team Brennodden

Hundekjører Ola Brennodden Sunde og  Team Brennodden har markert seg innen langdistanse hundekjøring gjennom mange år med deltakelse, De har oppnådd gode plasseringer i de fleste langdistanse løpene i Norge.

Potestell i treningssesongen før løpene er viktigst! Vi smører potene på våre hunder jevnlig. Norvis potesalve forebygger uttørking og sprekker. Med sterke fine poter før løpet kan hundene gå noen etapper uten sokker, det er spesielt viktig når det er varmt da bruk av hundesokker begrenser utlufting/svetting.

Dream Team Sleddogs

Maren Lindahl, Terje Erik Loftsgård og Hans Lindahl

Noen av de flotteste turene vi har er vårturene på Hardangervidda, med både gnistrende sol og snø. Vi kan kjøre dit vi vil, når vi vil og stoppe på en barflekk og bare nyte. Det er disse opplevelsene og minnene som sitter i når vi spytter grus om høsten og fryser på fingra i de mørkeste vintermånedene. Vi tror det er veldig få dager vi ikke bruker et av Norvis sine produkter. Men ekstra glad var Terje Erik under Finnmarksløpet et år, da Sol, Vær&Vind heldigvis var i lomma. Skylaget sprakk og sola tok skikkelig tak. Men det var bare en fryd, når ansiktet kunne smøres og sola bare nytes. Vi må også trekke frem potesalven, som har sørget for at vi kan kjøre mye uten potesokker! 

Ida Sollie

Hundetrener og friluftsentusiast

Jeg er en 87 modell fra vestlandet som har en sterk dragning til naturen og friluftslivet. Jeg har et stort behov for å mestre, og derfor har jeg vært innom veldig mange forskjellige måter å drive friluftsliv på. De siste årene har jeg jaktet veldig mye med hundene mine som jeg også konkurrerer med. Det som alltid står sentralt er gleden av å få være ute, å bli litt tøffere, litt flinkere hver gang. Hundene skaper enda en dimensjon i friluftslivet og de er også hovedårsaken til at jeg kom i kontakt med Norvis.
Hundene mine har slitt med tørre og sprukte potelabber, og Norvis har rett og slett den aller beste potesalven! Jeg har også vært så heldig å fått teste flere produkter og personlig har jeg blitt veldig glad i leppepomaden, sol,vær&vind og kuldesalven. Fantastiske produkter!”

Linn Anett Hillestad

Etter flere dager med kraftig snøstorm og motvind gjennom Skjækerfjella nasjonalpark føltes min første lange skitur alene ganske håpløst. På slutten av den syvende dagen alene skjer plutselig det mest fantastiske: Skydekket sprekker opp. Snøen glitrer magisk som bare nysnø kan gjøre når kvikksølvet kryper under 20 tallet. Jeg nyter den siste timen av dagen i solnedgang og det er fullstendig vindstille. Den eneste lyden kommer fra skiene mine i det de glir gjennom snøen. Jeg føler meg som verdens heldigste menneske. 

Kuldesalven er på en sterk førsteplass på grunn av alle skidagene den har gjort enda bedre. Norvis blokk er alltid med i jakkelomma på vår og sommerturer. Viktig å passe på huden når man er mye ute.

Klatreeventyr

Klatrere, instruktører og fjellfanter

"Til sammen har vi over 30års erfaring fra fjellveggen, vi digger rett og slett klatring! Som klatrere er vi avhengige av god hud for å kunne gripe alle typer stein. Hvis vi får hull i huden på fingertuppene, ødelegger det for klatringen mange dager fremover. Det har vi ikke tid til å vente på når vi er på tur! Vi bruker også kalk for å ikke svette så mye på hendene, men dette gjør at huden tørker ut fortere. Ringblomst-salven som vi fikk teste på reise til Hellas fungerte ypperlig, huden restituerte bra fra dag til dag. I tillegg ble vi glade brukere av solkremen, den trekker raskt inn i huden og beskytter oss mot sterk sol når vi ute i fjellene hele dagen."

Meny

Norvis