Ambassadører

Se hva Norvis-ambassadørene sier om produktene.

Liv Arnesen

«Jeg har brukt kuldesalven fra Norvis siden 1994. Den bruker jeg i Arktis, Antarktis, Himalaya, norske
fjell og på kalde dager i marka. Etterhvert har jeg også blitt kjent med de andre kremene, og fordi alle
Norvis-produktene er laget med naturlige ingredienser, trekker de inn i huden i stedet for å legge seg utenpå. Dette er spesielt viktig for Kuldesalven. Anbefales!»

 

Marit Nore

Kiter, instruktør, journalist og toppturentusiast.

Marit driver kitecampene til Lapoint over hele verden, fra fjellene på Haukeliseter til tropene i Zanzibar.

”Jeg er mye ute i fjell, sol, vind og hardt vær. Det føles riktig å beskytte huden med økologiske produkter, lagd av naturlige ingredienser. Mine favoritter er Vær og vind, Ettersol, Kuldekrem og Leppepomade.”

 

 

Monica Hundseid

Eg er ei 22 år gammal budeie fra ein vestlandsgard i vakre vene Vikedal. Her har eg fått dyrka friluftsintressa mi til dei grader at det er dette eg vil leve tå i livet mitt. Når ein driv med det så gir ein lykke i livet vil universet hjelpe til med resten av ramene i livet. Derfor har eg bestemt meg for å leva av å gå på tur. Det gjere meg sprø av lykke!

«Eg har testa produktene dine i Alaska under kalde blå gjennom mange timar på hundesleden, det har vært en glede å pakke desse produktene med på tur»

 

Team Brennodden

 Hundekjører Ola Brennodden Sunde og hans hunder kjørte inn til en solid 4. plass i årets Finnmarksløp (2017). 

«Potestell i treningssesongen før løpene er viktigst! Vi smører potene på våre hunder jevnlig. NORVIS potesalve forebygger uttørking og sprekker. Med sterke fine poter før løpet kan hundene gå noen etapper uten sokker, det er spesielt viktig når det er varmt da bruk av hundesokker begrenser utlufting/svetting.»

 

Ida Sollie

Hundetrener og friluftsentusiast

Jeg er en 87 modell fra vestlandet som har en sterk dragning til naturen og friluftslivet. Jeg har et stort behov for å mestre, og derfor har jeg vært innom veldig mange forskjellige måter å drive friluftsliv på. Jeg har hatt et år i Lofoten hvor jeg kun klatret og sto på ski. Jeg har vært på flere klatreferier i inn og utland. Jeg har kitet, og deltatt i VM i langdistanse i 2013. Jeg har gått mye på ski, både på langrenn og randonne og sistnevnte resulterte i en bok i 2014 (Toppturer på Sørvestlandet). De siste årene har jeg jaktet veldig mye med hundene mine som jeg også konkurrerer med. Det som alltid står sentralt er gleden av å få være ute, å bli litt tøffere, litt flinkere hver gang. Hundene skaper enda en dimensjon i friluftslivet og de er også hovedårsaken til at jeg kom i kontakt med Norvis.
«Hundene mine har slitt med tørre og sprukte potelabber, og Norvis har rett og slett den aller beste potesalven! 
Jeg har også vært så heldig å fått teste flere produkter og personlig har jeg blitt veldig glad i leppepomaden, sol,vær&vind og kuldesalven. Fantastiske produkter!»

Team Lindahl og Team Loftsgård

Mellom- og langdistansekjørere i hundekjøring
«Salvene fra Norvis er alltid på plass i lomma! Potesalven pleier og sørger for å forhindre sprekker, tørre og såre poter hos hundene våre. Kuldesalve, Sol, Vær&Vind og Blokk er på plass i kinna, alt ettersom hvilket vær vi er ute i. Vi liker salvene godt fordi de virkelig virker!»
Vil på vegne av Team Loftsgård takke for super potesalve som ble brukt under Finnmarkløpet 500, der Terje Erik Loftsgård kjørte inn til en 8.plass og «rookie of the year». Neste år satses det enda mer!
Meny

Norvis