Skiskole

SKISKOLE VINTER 2018

Eventyrskiskolen i Lommedalen har skapt skiglede for barn siden 1980. Vi har sett utallige barn med roser i kinn og glitrende øyne som gradvis mestrer skiene i skileik. Grunnleggeren av Eventyrskiskolen i Lommedalen, Kirsti Friid Fladeby har idrettsfaglig bakgrunn fra Norges Idrettshøyskole, og er skiinstruktør fra Skiforeningen og Norges Skiforbund. Kirsti har også vært med på å utvikle begrepet “skileik” på landsbasis.

I år holder hun skiskole sammen med sine døtre Tiril Friid-Hauglund og Mathilde Friid. De er utdannet innen skileik og skiinstruksjon og har tidligere drevet aktivt innen både langrenn, hundekjøring og telemark. Tiril har jobbet på skiskolen i mange år, og Mathilde har jobbet som skiinstruktør i Østerrike gjennom flere sesonger.

Vi holder til på Bærum golfklubb i Lommedalen som er optimalt for skileik. Det er et godt tilrettelagt og flott område, og vi får hjelp til preparering av Bærum kommune.  Vi er eksklusive i den forstand at vi har en og en barnegruppe alene på ski, det skaper oversikt og trygghet. Vi har fulgt små skistjerner i generasjoner, og synes det er veldig hyggelig at de som selv gikk på skiskolen da de var barn, nå tar med seg sine egne barn til oss!

Vi har både helgekurs for 4, 5 og 6-8 åringer, samt kurs for barnehager, Allidrett og SFO i ukedagene. Sistnevnte kan ta kontakt for pristilbud på kirsti@norvis.no

 

HELGEKURS OVER 6 GANGER (lørdag og søndag i 3 uker) OPPSTART 27/1-2018

Klokken 10.00-11.00: Skiteknikk for 6-8 åringer. Påmelding HER

Klokken 11.00-11.45: Skileik for 4-åringer (må ha med en voksen på ski). Påmelding HER

Klokken 12.00-12.45: Skileik for 4-åringer (må ha med en voksen på ski). FULLT!

Klokken 13.00-14.00: Skileik for 5-åringer (kan ha med en voksen på ski). FULLT! (kontakt oss for venteliste)

Nb! Kursene for 4-åringer starter med 45 min og økes til 1 time etter hvert.

 

Følg oss på Facebook, og se bilder og få siste nytt fra skiskolen!

Har du spørsmål ta kontakt med oss:

Kirsti: kirsti@norvis.no /  930 35 974

Tiril: tiril.friidhauglund@gmail.com / 930 35 978

Mathilde: mathifriid@gmail.com / 976 56 290

Meny

Norvis