Hvor høy solfaktor trenger jeg?

 

Vi får ofte spørsmål om vi lager høyere solfaktor enn faktor 20 i Norvis Solkrem og Norvis Sol, Vær&Vind. Her er svaret på det spørsmålet: Vi bruker fysisk solfilter i solproduktene våre, i motsetning til kjemisk solfilter som «vanlige» solkremer har. Det kjemiske produkter skaper solbeskyttelse gjennom en kjemisk reaksjon mellom huden og solproduktet. Fysiske solfiltre, som Tiosol brukt i Norvisproduktene, skaper beskyttelse ved å legge seg som en hinne utenpå huden. All erfaring tilsier at faktor 20 derfor tilstrekkelig når man bruker fysiske solfiltre.

Vi anbefaler imidlertid at man også bruker Norvis Blokk på særlige utsatte steder som nese, kinnben, lepper og øreflipper om man befinner seg i sterk sol over lengre tid.

Norvis solkrem er en lotion for hele kroppen som er lett og smøre ut og kommer i faktor 12 og 20. Norvis Vær&Vind er en solsalve med kulde- og vannbeskyttelse for ansiktet som kommer i faktor 12 og 20.

Her er uttalelser fra Andrè Spica som testet ut våre salver på padling.no

«Sol, Vær og vind-salven har jeg benyttet gjennom hele året. Den har nærmest blitt en rutine å smøre på, da det er universalbeskyttelsessalven mot sol, vind, kulde og sjøsprøyt.»

«Blokksalven glemte jeg å smøre meg inn med da jeg gikk en vårskitur over Jostedalsbreen i fjor. Det har jeg ikke glemt flere ganger. Blokksalven er ikke et rent leppeprodukt, men jeg har i hovedsak benyttet den som det. Den fungerer etter min erfaring bedre enn Blistex, da Blistex rett og slett ikke varer noe særlig før det må smøres inn på ny.»

«Jeg opplever at alle produktene leverer til mine forventninger. Særlig begeistret er jeg for produktenes bestandighet mot svetting. Jeg er en varmeprodusent, og svetter så snart jeg setter meg selv i aktivitet. Derfor setter jeg stor pris på salver og kremer som står imot dette, slik jeg opplever at Norvis gjør.»

Tagged , , , , , , ,
Meny

Norvis