Økologisk og mild solbeskyttelse

Norvis Solkrem
Det er stort fokus på ingredienser i kosmetikk og solpleieprodukter om dagen. Visste du at Norvis lager Solkrem og Sol, Vær og Vind (solsalve)  i faktor 12 og 20? De er fri for parabener, mineraloljer og kjemisk solfaktor. Vi bruker planteoljer og den fysiske faktoren tiosol. Den beskytter mot både UVA- og UVB-stråler og dette filteret forrringes ikke over tid slik som kjemiske filtre gjør. Dermed virker solkremen like godt til neste år. Erfaring viser at du får brunfarge som sitter lenge, noe som kan skyldes råvarene som benyttes.  Norvis produktene er økologiske og milde, og har ingen kunstige tilsetningsstoffer. De kan brukes av både voksne og barn. Norvis Solkrem er en flytende lotion til hele kroppen, som er lett å smøre ut.
Norvis Vær & Vind
Norvis Vær og vind er en kombinasjonssalve for ansiktet som beskytter mot sol, vind og sjøsprøyt. Den sitter godt på huden selv om du svetter mye, og er svært drøy i bruk. Går du i fjellet om sommeren, og bare trenger å smøre ansiktet kan denne salven anbefales. Den er også førstevalget ved toppturer og vårskiturer i fjellet.
Norvis Blokk
For ekstra beskyttelse av særlig utsatte områder som nese, lepper, øreflipper og kinnben anbefales Norvis Blokk. Et tykt lag beskytter mer enn et tynt lag. For de som er plaget med forkjølelsessår fungerer blokken som en god beskyttelse. Smør den på der du vet du kan få utbrudd. Blokken sitter godt selv om du svetter, og er ikke tilsatt duft.
Norvis Ettersol
Etter en dag i solen kan du smøre deg inn med Norvis Ettersol. Den inneholder blant annet aloe vera og eterisk olje av lavendel som virker avkjølende på huden. Vil du beholde brunfargen ser det ut til at den sitter lenger ved bruk av Ettersol. Mange bruker også denne som en lett dagkrem.
Produktene bestilles enkelt på Nettbutikken, og sendes omgående: https://norvis.no/produkter
Til slutt noen generelle råd om solbeskyttelse:
  • Smør deg inn flere ganger om dagen
  • Ved bruk av fysisk solfilter blir ikke solkremen 100% vannfast, smør deg derfor inn etter bading
  • Gi huden din noen pauser fra solen når den er på sitt sterkeste
  • Husk at bruk av solkrem er en av de viktigste forebyggende tiltakene mot rynker
Med ønsker om en solrik vår og sommer,
Norvis
Meny

Norvis