Ut og spring!

Selv om snøen daler ned litt sporadisk i mai, er våren definitivt kommet for å bli – og med den: Lange lyse kvelder i marka. Startskuddet for de første turløpene har allerede gått, og løpesesongen er godt i gang! Ikke glem å ta godt vare på føttene dersom du løper mye. Et gnagsår kan fort sette en demper på turen. Her kommer noen tips for å holde musklene og føttene i sjakk før, under og etter lange løp.

Norvis Muskelbalsam  løser opp muskelspenninger og pleier ømme muskler. De eteriske oljene i salven øker blodsirkulasjonen, dette bidrar til å fjerne avfallsstoffer som er mye av årsaken til at du har vondt. Smør deg gjerne både før og etter løpetur dersom du har muskler du bruker å få vondt i.

Norvis Fotkrem er en god og effektiv fotkrem for tørr hud og sprekker på føttene. Den virker i dybden og gjør huden myk på kort tid. Kremen inneholder eterisk olje av peppermynte som virker avkjølende. Ha den gjerne på nattbordet og smør inn føttene hver kveld.

Norvis Gnagsår  forebygger og behandler gnagsår. Den inneholder ringblomst og timian som får sår hud til å gro raskt og forhindrer betennelse. Salven brukes forebyggende hvis du har lett for å bli sårbeint. Smør utsatt hud morgen og kveld. Hvis gnagsår har oppstått smør gjerne tre ganger daglig.

Da gjenstår det bare å si: GOD TUR!

Tagged , , , , , , , , , , , ,
Meny

Norvis